Home » Crème paardenmelk bestellen

Crème met paardenmelk bestellen

Wil je crème met paardenmelk kopen en deze dan nog het liefst online bestellen? Dan moet je bij ons zijn! Paardenmelk bevat van zichzelf vitamine A, vitamine E en zink. Dankzij deze stoffen gaat paardenmelk huidveroudering tegen. De crème met paardenmelk, die je online kan bestellen of kan kopen in een van onze verkooppunten, is geschikt voor alle huidtypes.

set dagcreme nachtcreme paardenmelk

Crème met paardenmelk online bestellen

De natuurlijke mineralen en antioxidanten in paardenmelk, zoals vitamine A en E, zorgen ervoor dat de huid gereinigd en gevoed wordt zonder deze te beschadigen of uit te drogen. Door onze crème met paardenmelk online te bestellen of te kopen in een van onze verkooppunten en deze dagelijks te gebruiken, krijg je een zachte en soepele huid. De crème trekt snel in de huid en laat geen vettig gevoel achter. Combineer de crème met de bodylotion voor een optimaal effect. Ben je eerder op zoek naar een uiercrème? Ook die kan je bij ons bestellen!

Verschillende crèmes met paardenmelk

Lamont biedt verschillende crèmes met paardenmelk aan, zoals:

  • De bodylotion voor een heerlijk zachte huid na een douche of bad;
  • De spierbalsem tegen spier- en gewrichtspijnen;
  • Een voetcrème voor extra hydratatie;
  • Een dag- en nachtcrème voor dagelijks gebruik;
  • Een antirimpelcrème die je al op jonge leeftijd kan gebruiken;
  • Onze handcrème voor zijdezachte handen.

Wil je zorg dragen voor je huid met een dagelijkse huidverzorging? Dan kan je maar beter nu onze crème met paardenmelk online bestellen of kopen in een van onze verkooppunten!

dagcrème paardenmelk

Bestel nu jouw crème

Jouw ideale crème, zoals bijvoorbeeld de badcrème met paardenmelk, hebben wij steeds ter beschikking in onze webshop. Wist je al dat de crème met paardenmelk die je bij ons kan kopen, zeer goed helpt tegen hinderlijke problemen zoals psoriasis, eczeem, jeuk en een droge huid? Heb je toch nog vragen of opmerkingen over jouw aankoop of over andere producten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via het e-mailadres info@lamont.be of op het telefoonnummer +32 15 27 81 51.

Stel ons uw vraag