Ook u kan een aardig centje bijverdienen bij Lamont Products.

Onze consulenten/consulentes stellen onze producten voor op een aangename en gezellige avond (of namiddag) bij de mensen thuis. De gastvrouw is een zeer belangrijk tussenpersoon en wordt dan ook door ons in de watten gelegd. Zij ontvangt bijvoorbeeld een mooi cadeau in ruil voor haar gastvrijheid, een cadeau dat oploopt tot wel € 30.

Om te starten als  Lamont Consulent(e) hoeft u niets te investeren : het ganse gamma onderhoudsproducten en huidverzorging wordt gratis ter beschikking gesteld.

Onze huidige promotors kunnen getuigen:  klanten zijn zeer trouw aan onze producten, net daarom zijn wij welkom om 1 of 2 maal per jaar een voorstelling bij hun te komen geven. U bouwt als het ware een interessante klantenkring op.

Dit is een leuke manier om bij te verdienen: u bepaalt zelf uw inzet en tijd. Daarnaast heeft u veel sociaal contact en u leert steeds meer mensen kennen. U vertegenwoordigt een bedrijf dat reeds meer dan 50 jaar kwaliteitsvolle producten maakt en verdeelt en niet te vergeten: u verdient een behoorlijke bedrag bij!

Voor meer (vrijblijvende ) details : aarzel niet om ons te contacteren op het telefoonnummer 015/27 81 51 of via e-mail op info@lamont.be.