Home » Ontvlekker onderhoud online bestellen

Ontvlekker voor onderhoud online bestellen

Wil je een krachtige ontvlekker voor het onderhoud van je textiel online bestellen? Bij Lamont vind je zeker wat je nodig hebt. Heb je koffie gemorst op je tapijt? Of zit er een vlek op je favoriete T-shirt? Dat is geen reden tot paniek, want dankzij onze handige Dryclean-spray verwijder je gemakkelijk vlekken uit alle soorten stoffen en tapijten. Bovendien droogt het product vlekkeloos op en laat het geen kringen na.

set dagcreme nachtcreme paardenmelk

De beste ontvlekker voor onderhoud online bestellen

Krijg de hardnekkigste vlekken uit al je textiel, van je kleren tot je zetel en tapijt. Onze ontvlekker voor het moeilijkste onderhoud kan je nu online bestellen via onze webshop of aankopen in een van onze verkooppunten. Het gebruik van de Dryclean-spray is zeer eenvoudig: spray wat Dryclean op de vlek en wrijf het in met een vochtige spons of doek. Nadat je het even laat opdrogen, zuig je de eventuele restjes eraf en je bent klaar. Doe je het textiel toch liever in de was? Gebruik dan onze wasmiddelen en zachte wasverzachter voor een fris resultaat.

Bestel nu onze ontvlekker

Je kan onze ontvlekker voor het onderhoud van je textiel online via onze webshop bestellen. Vlekken verwijderen uit alle soorten stof en tapijten was nog nooit zo gemakkelijk als met onze Dryclean-spray. Heb je nog vragen over onze andere producten, zoals bijvoorbeeld onze autoshampoo? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen of ga langs in een van onze verkooppunten bij jou in de buurt. Je kan ons contacteren op het nummer +32 15 27 81 51 of via het e-mailadres info@lamont.be.

Stel ons uw vraag