Een beetje geschiedenis

1964: Lamont NV werd opgericht

lamont polishReeds meer dan 50 jaar produceren en verdelen wij producten van de hoogste kwaliteit. Opvallend is dat onze klanten zeer trouw zijn : wij ontmoeten nog dagelijks klanten die Lamont Products kennen van die beginperiode op de Leestse steenweg.

Vlaanderen maakte toen kennis met onze bekende POLISH, die nu nog steeds geproduceerd wordt op dezelfde authentieke wijze! Elke wekelijkse markt werd bezocht door één van onze verkopers/standwerkers. De Lamont Polish werd een begrip in Vlaanderen.

De jaren 70, 80, 90

DSC07763Gaandeweg groeide met ons cliënteel ook het assortiment producten: van huishoudelijke reinigingsmiddelen tot professionele producten voor de bouwonderneming. Ook voor private-label-producties groeide het aantal klanten voortdurend; zij doen graag een beroep op onze uitgebreide know-how en onze flexibele meng-, roer- en afvulcapaciteit.

Door de jaren heen lag de klemtoon op de kwaliteit van onze producten. Dat is vandaag nog steeds ons principe.

2000: vernieuwing

Homeparty’s: een 10-tal jaar terug besloten wij om rechtstreeks naar de particulier te gaan met ons assortiment. Het bleek een schot in de roos. Onze promotors gaan tot bij de mensen thuis en vertellen op een boeiende manier over het gebruik van onze producten.

DSC07769Tegelijkertijd werd de productie opgestart van een gamma huidverzorgingsproducten met een speciale meerwaarde. Opvallend is het enorme succes van onze huidverzorging op basis van zuivere paardenmelk. Nu  verkrijgbaar in talloze winkels (waaronder ook grootwarenhuizen) in gans Vlaanderen en Nederland.

2014: nieuwe website

Na het succes van de home-party’s is het tijd voor een nieuw hoofdstuk: online product catalogus. Ons volledige productgamma is vanaf 2014 ook online te bekijken.